Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek :)

Hírek  One Direction

 

 

Nem változtat nevet a One Direction

 

Nemrég hallhattunk arról, hogy egy amerikai banda pert indított az angolok ellen, mivel az ő nevük is One Direction.

 

Nemrég az amerikai One Direction pert indított a fiúk és lemezkiadójuk ellen is, mivel nem látták jogosultnak az angol csapatot a név használatára. Az amerikaiak azzal indokolták döntésüket, hogy ők 2009-ben alakultak – egy évvel az angol One Direction X Factor-os szereplése előtt – és a nevet még le is védették az Amerikai Szabadalmi és Védjegy Hivatalban.

Sokan irigységgel vádolják az amerikai fiúkat, mivel az angol csapat már most nagyobb sikereket ért el, mint ők, sokan pedig csak figyelemfelkeltésnek gondolják a tengerentúli fiúk perét.

Az angol One Direction jelenleg Ausztráliát hódítja meg, ahol a csapat egyik tagja, Zayn Malik így nyilatkozott: Még nem tudjuk, mi fog történni ez ügyben, de nem fogjuk megváltoztatni a nevünket.”

Tehát a 1D-fanok fellélegezhetnek, hiszen kedvenceiket továbbra is ezzel a névvel hallhatják-láthatják.

Madonna még nem hallott a One Directionről

A popkirálynő bár imádja az angolokat, úgy látszik mégsem olyan tájékozott a brit zenei élet terén. A One Directionről még sohasem hallott.

 

Már csaknem 30 éve a popszakma egyik legnagyobb csillaga egyértelműen Madonna, aki az idők során sem vesztett fényéből, még mindig ugyanolyan energikus és sikeres, mint karrierje kezdetén.

Ám úgy látszik már nem követi az új generáció popszenzációit, hiszen az ITV1 Daybreak műsorában a One Directionnel kapcsolatban feltett kérdésre igen meglepő választ adott.

„Az egy popcsapat, ugye? Bocsánat. Még nem láttam őket, bocsánat. Üssetek a kezeimre!” - mondta a kissé zavarban lévő Madonna.

A popkirálynőt még nem érte el a már világszintű One Direction-láz, ám annyira mégsem tájékozatlan a britek környékén, hiszen elárulta, hogy nagy rajongója Adele zenéjének, és egyszer szeretne vele dolgozni.

Lebukott a One Direction szépfiúja

 

Niall Horan gyakori evéséről, őrültségeiről és jó hangjáról ismert. Viszont a minap egy rajongók számára megrendítő kép került elő.

 

A One Direction szépfiúja őrültségei miatt szokott a középpontban lenni, viszont most máshogy alakultak a dolgok. A Brit fiúbanda turnéjának első állomása Sydney volt, ahol Niall egyik hotelszoba ablakában dohányzott.

Ezzel talán nem is lenne baj, ha egyik interjújában nem azt nyilatkozta volna, hogy ő soha nem akar rászokni a dohányzásra, de a látszat alapján valami megváltoztatta a véleményét. Harry anyukája azonnal a fiú védésébe kezdett és a következőket állította az esetről: "Niall nem olyan gyerek, aki ilyet tenne. Szerintem ez csak fel lett fújva. Amit fog a kezében az egy toll, és azért tűnik cigarettának, mert a fény úgy esett rá” – mesélte Harry édesanyja.

A rajongóknak a szüleik attól tartanak, hogy gyerekeik a fiú példáját fogják követni, ami nem vetne túl jó fényt rá.

Harry Stylesnak hiányzik az otthona

A One Directionből ismert Harry Styles jelenleg a bandával járja az Egyesült Államokat, ám a szíve otthona, Anglia után vágyódik.

Az angol fiúkból álló tinibanda sikert sikerre halmoz, jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban hódítják meg lányok millióinak szívét. Ám a több ezer kilométeres távolság és az, hogy már régen voltak otthon, súlyos honvágyat váltott ki a csapat legfiatalabb tagjából, Harry Stylesból.

Harry egy interjúban mesélt arról, mennyire hiányzik neki a családja, főleg az édesanyja, akinek körülbelül hat üzenetet küld nap mint nap.

Ám a családon kívül egy másik dolog is hiányzik neki lakóhelyéről, a Manchester melletti Holmes Chapelből: a házi ételek. A fiú azt is bevallotta, hogy nagyon szeret főzni, főleg mexikói kajákat, ami állítása szerint a szakterülete, ám sajnos a turnén sem ideje, sem energiája nincs a főzőcskézéshez.

A srácok egyelőre gőzerővel koncerteznek az Államokban, és nem tudni, mikor térhetnek vissza az Egyesült Királyságba, addig is marad nekik az internet és a telefon a családjukkal és barátaikkal való kommunikációhoz.

 

Névhasználati jogok miatt perelik a One Directiont

A brit One Direction óriási népszerűségnek örvend immár Amerika-szerte is, azonban most egy amerikai fiúbanda beperli az együttest, ugyanis ők is One Direction néven játszanak.

Amikor 2010-ben a X-Faktorban megalakult a One Direction, még senki nem sejthette, mekkora szenzációt fognak kelteni, mint ahogy azt sem, hogy az Egyesült Államokban is óriási rajongótáborra és ismertségre fognak szert tenni.

Ebből van most elege egy amerikai fiúbandának, akik a véletlen folytán szintén a One Directon nevet választották maguknak megalakulásukkor, és bírósági úton próbálják visszakapni a nevüket. Az amerikai csapat kevésbé ismert ugyan, mint brit kollégáik, viszont egy évvel előbb, 2009-ben álltak össze, így úgy érzik, a névhasználati jog őket illeti. Állításuk szerint a nevet korábban regisztrálták az Amerikai Szabadalmi és Védjegy Hivatalban, így nekik van lehetőségük arra, hogy használják a híressé vált nevet, míg a népszerűbb csapatnak újat kell keresnie.

Az amerikai One Direction a fiúk lemezkiadóját, a Sonyt is perli, illetve Simon Cowell kiadóját, tőlük több, mint 1 millió dollár kártérítésre számítanak.

A brit fiúcsapat jelenleg amerikai turnéján van, és egyelőre még nem nyilatkoztak a perről.

Mégsem készít duettet Justin Bieber és a One Direction

A híresztelésekkel ellentétben nem készítenek közös dalt a tinik kedvencei – legalábbis egyelőre nem.

 

Régóta lehet olvasni arról, hogy One Direction és Justin Bieber-duett van készülőben. Már azt is tudtuk, hogy a dal Justin új lemezén lesz megtalálható, de mint kiderült, csak félreértés volt a dolog.

Az egész onnan indult, hogy a fiúk kiírták a Twitterre, hogy stúdióban vannak, méghozzá Justinnal. Ebből persze mindenki rögtön a közös dalra gondolt. De aztán később tisztázták a félreértést. Liam nyilatkozott egy magazinnak: „Nem, mi csak eljöttünk ide körülnézni, és belehallgatni az új albumába. Ő egy kedves srác, és mi nagyon jól éreztük magunkat a hallgatásakor, nem gondolom, hogy kizárt az együttműködés.”

Ugyanezt nyilatkozta Justin menedzsere is, Scooter Braun, aki enyhén célzott arra, hogy szeretnének a fiúkkal dolgozni. Gondoljunk csak bele, talán az év legnagyobb duettje lenne a dal.

Egy óra alatt elfogytak a jegyek a One Direction-koncertre

A One Direction-fiúk óriási rajongótábornak és eszméletlen nagy népszerűségnek örvendenek Amerikában is, hiszen a New York-i koncertre egy óra alatt fogytak el a jegyek.

 

Sikert siker után halmoznak a brit fiúk – a One Direction New York-i koncertjére közel egy óra alatt fogytak el a jegyek. Ezzel a fiúk ismét történelmet írtak, hiszen nem egy kis koncertről van szó, mivel az eseményt a húszezer fő befogadására képes Madison Square Gardenben bonyolítják le.

Az észak-amerikai kontinenst is ellepte a One Dierction-láz. A kanadai Torontóban szintén nagy a felhajtás a bandáért, a rendőrök pedig kénytelenek voltak lezárni néhány utat, mielőtt megkezdődött volna a koncert, így a város egyik része teljesen lebénult. A One Direction-fiúk egy szintén brit bandára emlékeztetik az embereket, hiszen évekkel ezelőtt a The Beatles is nagy port kavart Amerikában.

Ezenkívül a fiúk vendégszerepet kaptak a Glee című sorozatban is, ugyanis a sorozat készítői egy külön epizódot írtak a brit fiúbandának: „Ezeknek a fiatalembereknek több millió rajongóik vannak világszerte, és mi úgy gondoltuk, hogy megérdemelnek egy epizódot a Glee-ben. Lehet, hogy majd nem csak vendégszereplőkként lesznek láthatók, de addig is egy külön epizódot adunk nekik” – mondta Lea Michele.

 

 

 

 

A One Direction visszautasította Michelle Obama meghívását

A One Direction lenyűgözte a Nickelodeon Kids' Choice Awards-on az amerikai First Lady-t, ám meghívását a Fehér Házba le kellett mondaniuk.

 

A brit fiúbanda, a One Direction egyre népszerűbb az Egyesült Államokban is, a Nickelodeon Kids' Choice Awards-on pedig a First Lady-vel, Michelle Obamával is találkoztak a backstage-ben. A fiúk olyan jó benyomást tettek az amerikai elnök feleségére, hogy meghívást kaptak a hagyományos húsvéti mulatságra, a White House Easter Egg Roll-ra Húsvéthétfőn.

Bár résztvenni a Fehér Ház rendezvényein nem kis megtiszteltetés, a fiúk mégsem csatlakozhatnak az elnök 10 és 13 éves lányaihoz a húsvéti tojáskereső pikniken, szóvivőjük szerint ugyanis a bandának aznap már más kötelezettségeik vannak.

A fiúk május 24-én lesznek földrajzilag a legközelebb Washington DC-hez, hiszen aznap Fairfaxben, Virginia államban adnak koncertet; elképzelhető tehát, hogy egy villámlátogatás végül mégicsak belefér a programjukba.

A One Direction történelmet írt

Az angol fiúbanda jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban turnézik, különböző showműsorokban és rádiókban jelennek meg. Az Államokban nemrég jelent meg debütáló albumuk, az Up All Night, ami máris hatalmas sikereket ér el.

 

A nemrég a Nickelodeont visszautasító banda március 13-án jelentette meg debütáló albumát az USA-ban. Jelenleg hatalmas népszerűségnek örvendenek, és ezt igazolja az is, hogy a Billboard 200-as toplistájára felkerültek. Így ők lettek az első angol zenekar, akik első helyen landoltak a debütáló albumukkal.

A fiúk ezt persze nem győzik megköszönni a rajongóknak. A Facebookon és a Twitteren is kiírták ezt a nagyszerű hírt, amit a fanok lelkes ovációja fogadott. A csapat egyik tagja, Niall így kommentálta az eseményt: „Wow! A mi lemezünk lett az első az USA-ban, hihetetlenek vagytok, srácok, nagyon szépen köszönjük, hogy megvettétek az Up All Nightot, ez a legjobb nap az életemben!”

De nemcsak a Direction-rajongók gratulálnak nekik, hanem különböző sztárok is elismerésüket fejezik ki, mint például Olly Murs és az X Factor-os mentoruk, Simon Cowell. Nem is csoda tehát, hogy egy akkora csatorna figyelt fel rájuk, mint a Nickelodeon, és a korábbi hírekkel ellentétben úgy fest, a fiúk mégis elfogadják az ajánlatukat, hiszen menedzserük szerint ez csak újabb elismerésekhez és még nagyobb sikerekhez vezethet.

Paul McCartney figyelmeztette a One Direction-rajongókat

A The Beatles legendás zenésze szerint nem túl jó előjel, ha az emberek összehasonlítják a két bandát.

 

A brit tinifiúkból álló bandát, a One Directiont egyre többen ismerik és szeretik az egész világon. Sikerüket sok minden igazolja, például hogy a jelenleg Amerikában turnézó fiúk koncertjeire percek alatt elkapkodják a jegyeket, valamint hogy a csapat a brit előadók közül elsőként került fel a Billboard lemezeladási lista első helyére az Up All Night című albumukkal.

Ezeket a sikereket látva többen is a legendás brit zenekarhoz, a The Beatleshez hasonlítják a fiúkat, ám a csapat egyik legmeghatározóbb tagjának, Paul McCartney-nak korántsem tetszik ez az összehasonlítgatás.

Paul így nyilatkozott az ITV1 csatorna Daybreak című műsorában: „Sokszor hívtak már különféle zenekarokat a következő Beatlesnek. Ám ez hatalmas nyomást jelent számukra. Legutóbb az Oasis volt a következő Beatles, ha még emlékeztek rájuk. Ez nem tett jót nekik, hiszen úgy gondolták, hozzánk kell felnőniük.”

Ezzel a veterán zenész valószínűleg arra akart utalni, hogy nem sok jót jósol a One Directionnek, ha a rajongók továbbra is egykori együttesükhez hasonlítják őket.

One Direction kedvéért borotválta le haját a tinilány

 

A One Direction-láz még 2010-ben kezdődött, amikor a fiúk összeálltak az angol X Factor kedvéért, ahol a harmadik helyet szerezték meg maguknak. Az őrület azóta sem csillapodott, sőt: a fiúkat koncertek, fotózások és interjúk hada várja nap mint nap.

A csapat rajongókban sem szenved hiányt, hiszen több millió tinilány van oda a brit fiúbandáért. Ám a fanok néha egészen extrém és őrült dolgokra is képesek, hogy láthassák kedvenceiket. Ilyen például a 17 éves April Bliss is, aki egészen elképesztő módját választotta a koncertre bejutáshoz: lenyíratta hosszú vörös haját.

A lány akciója úgy tűnik, sikeres volt, hiszen ő és még öt rajongó belépőt nyert a banda egyik koncertjére. Érdekesség még, hogy nem is April ötlete volt a hajvágatás, hanem édesanyjáé, Margie-é, aki valószínűleg olyannyira odavan a csapatért, mint tinilánya.

April hajnyíratása sem volt hiábavaló, hiszen a hajtincsek egy új-zélandi leukémia- és vérrák-alapítványhoz kerültek, ahol paróka készül a hosszú vörös hajzuhatagból.

A One Direction visszautasította a Nickelodeont

 

Mint már sokan tudják, a Nickelodeon saját műsort ajánlott fel a One Direction nevű angol fiúbandának.

A One Direction visszautasította a Nickelodeont

Az ajánlat rengeteg rajongót kiborított, ugyanis megijedtek, hogy kedvenceik Európából Amerikába költöznek. Ám megnyugodhatnak, hiszen a srácok egy videóchaten azt nyilatkozták, hogy nem fogadják el a Nickelodeon nagylelkű ajánlatát.

A kérdésre, miszerint megcsinálják-e a nickelodeonos műsort, Niall és Harry egyből rávágták, hogy nem. Liam kicsit bővebben kifejtette az okot: „Nem csinálunk műsort a Nickelodeonon. A zenére kell koncentrálnunk. Ezért vagyunk itt. A zene miatt.”

Egyébként az öt fiú most Amerikában tartózkodik legújabb lemezük megjelenése miatt. Az Up All Night március 13-án jelent meg az Egyesült Államokban. A One Direction rengeteg dedikálásra jár, az amerikai rajongók pedig megőrültek a srácoktól, volt, aki egy kézfogástól összeesett.

Zayn Malik kilépett a turnéból

A One Directionből ismert Zayn Malik kénytelen volt szüneteltetni a Big Time Rushsal közös amerikai turnét egy családi tragédia miatt.

 

A One Direction-láz szinte már az egész világot utolérte, a fiúk jelenleg Amerikában turnéznak a Big Time Rush előzenekaraként. Nem lehet okuk panaszra, hiszen a banda egyre sikeresebb már a tengerentúlon is – teltházas koncertek és tinilányok ezrei várják őket mindenhol.

Ám most nem lehet teljes az öröm, ugyanis a csapat egyik tagja, Zayn Malik arra kényszerült, hogy a turnét egy darabig szüneteltesse egy családi tragédia miatt: kiderült, nagynénje életét vesztette.

Zayn csapattársa, Harry Styles ezt írta a Twitterre: „Zayn veszteséget szenvedett a családjában, és pár napra hazament, ezért nem tud részt venni a koncertjeinken az Egyesült Államokban. Együtt érzünk vele és a családjával ebben a szomorú időszakban.”

Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein

 

A Big Time Rush az új kedvenc fiúcsapatot, a One Directiont kérte fel előzenekarnak első koncertkörútján. De úgy tűnik, sokkal inkább az előzenekar van a középpontban.

Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein

A Big Time Rush, éppúgy mint a One Direction, most futottak be. Együttes erővel ostromolják a slágerlistákat, most pedig az amerikai srácok első országos turnéjukon arra gondoltak, hogy egy közös koncertkörút jó buli lehet – nekik is és a rajongóknak is. De azzal nem számoltak, hogy a jegyek nagy részét nem miattuk vásárolják majd meg. Sokan csak azért mennek a koncertjeikre, hogy a 1D-t lássák. Majd ennek hangot is adnak, például a Twitteren. Többen kiírták a koncert után, mennyire élvezték a One Direction előadását, de vannak olyanok is, akik szimplán kisétálnak az arénából, miután az előzenekar fellépett.

A One Direction-őrület elérte Amerikát is, így nem csoda, hogy most, a turné idején hatalmas káosz van az országban. Rajongók táboroznak a hotelek előtt, követik a fiúkat mindenhová – már amikor észreveszik őket, és a sajtó épületeit sem kímélik az elszánt fanatikusok.

A minap pedig a One Direction a Much Music tévécsatornának adott interjút, de igencsak nehezen jutottak be az épületbe, ugyanis rajongók százai telepedtek le a székház elé hajnalban. Amikor pedig megérkeztek a fiúk, egyenesen utat kellett nekik törni. Szerencsére jól edzett testőreik mindent megtesznek a biztonságukért, ami – mint látjuk – nagy veszélyben van.

Hamarosan indul a Big Time Rush turnéja

 

A Big Time Rush második albuma után jöhet a várva várt turné, mely februárban indul, és amelyre elkíséri őket előzenekarként az öttagú fiúbanda, a One Direction is.

Hamarosan indul a Big Time Rush turnéja

A Big Time Rush tavaly adta ki második albumát Elevate címmel, melyhez természetesen koncertsorozat is dukál Észak-Amerikában, és a Better With U Tour elnevezést kapta.

A turné februárban kezdődik Las Vegasban, és márciusban ér véget New York Cityben. A fiúkhoz csatlakozik egy másik zenekar, méghozzá a One Direction!

Mindkét fiúbanda nagyon izgatott a koncertsorozat miatt, a One Direction nagyon örül, hogy még nincsenek szinte fél éve sem a pályán, de már megkapták a lehetőséget, hogy egy akkora csapat előzenekaraként lépjenek fel, mint a Big Time Rush. A BTR-es srácok pedig már nagyon szeretnék elénekelni mind a tizenhárom új számot a lemezükről a rajongóknak.

Szakított Harry Styles és barátnője

 

Eddig még arról hallhattunk, hogy a One Direction egyik tagja, Harry Styles bemutatta a szüleinek a nála 15 évvel idősebb Caroline-t, és azok meg is kedvelték a lányt – a pár most mégis úgy döntött, lezárják kapcsolatukat.

Szakított Harry Styles és barátnője

A brit fiúbanda, a One Direction legfiatalabb tagja szakított a nála 15 évvel idősebb Caroline Flack-kel. Harry Twitterre írta ki a hírt, miszerint Caroline-nal közös megegyezés alapján döntöttek úgy, hogy vége.

Harry, a félreértések elkerülésében rögtön magyarázkodni kezdett: „Please, know I didn't 'dump' Caroline. This was a mutual decision. She is one of the kindest, sweetest people I know. Please respect that.” A szöveg magyarul annyit tesz, „Tudnotok kell, hogy nem »dobtam« Caroline-t. Ez egy közös döntés volt. Ő az egyik legkedvesebb, legaranyosabb ember, akit ismerek. Kérlek, tartsátok ezt tiszteletben.”

Több ezer lány szíve tört össze, mikor megtudták Harry és Caroline kapcsolatát. Ezeknek a lányoknak most újra van remény, hiszen Harry már szingli.

A One Directon szerepelni fog az iCarlyban

 

A brit fiúbanda tagjai saját magukat fogják alakítani a Miranda Cosgrove főszereplésével készült sorozatban a Nickelodeonon. A történet izgalmas lesz!

A One Directon szerepelni fog az iCarlyban

Az iCarly nemrég kérte fel az One Directiont, hogy szerepeljenek a híres sorozatban, Miranda Cosgrove mellett az ötödik évadban. A sorozatot hamar felveszik, még hétfőn, melyben a fiúk természetesen saját magukat alakítják, és még az egyik híres dalukat, a What Makes You Beautiful számot is előadják.

Az epizódban Carly hazatér honvágya miatt, majd később kiderül, hogy a One Direction elfogadta a meghívást, és fel fognak lépni a webshow-ban. Miután megérkezik a brit fiúbanda, Harry megjátssza, hogy beteg, ugyanis fel szeretné hívni magára a figyelmet. Ezek után kieszelnek egy tervet, azt hazudják Carlynak, hogy Gibby lesz a csapat új tagja, Spencer pedig személyi edzőnek áll.

Miranda amúgy nemrég mesélt az MTV-nek az ötödik évadról. Sajnos még sem ő, sem a sorozat többi tagja nem tud sok mindent az új évadról, mivel még csak most kezdenek a munkához, és nekik is nagy meglepetés lesz. Azonban ha lehet hinni a híreknek, Katy Perryt is szeretnék megkapni egy epizód erejéig.

Londonban játszódik az új One Direction-klip

 

Ma újabb klippel örvendeztette meg a rajongókat a One Direction nevű formáció újabb. A dal, amelyhez videó készült, a One Thing.

Londonban játszódik az új One Direction-klip

Az angol fiúband a még múlt év ősszel, november 28-án forgatta le a háromperces videót a londoni Trafalgar-téren. A srácok Youtube-csatornáján már a klip megjelenése előtt sok előzetest és kulisszatitkot láthattunk, sőt december elején hallhattuk akusztikus változatban is, amit a fiúk a stúdióban vettek fel. Most, a What Makes You Beautiful és a Gotta Be You dalokhoz készült kisfilmek után megérkezett a banda legfrissebb videoklipje, a One Thing.

Immáron ez a harmadik kislemezük, ami a klip megjelenése előtt a slágerlistákon már előkelő helyet foglalt el. A dal valójában a nem rég megjelent Up All Night albumon található, ami január vége felé nálunk is kapható lesz.

A felvétel egyébként azért is különleges, mert itt mind az öt bandatag kapott külön szólókat, ahol még jobban lehet hallani, hogy mennyire tehetségesek. Ez vezette el őket odáig, hogy december közepén el kezdték a turnéjukat Nagy–Britanniában. De az amerikai rajongók sem csüggedhetnek, hiszen a One Direction a híres Big Time Rush-hal, egy amerikai együttessel fog turnézni a tengerentúlon.

A One Direction szépfiúja 15 évvel idősebb nővel jár

 

Harry Stylest, a One Direction 17 éves szépfiúját úgy tűnik nem zavarja a korkülönbség, párja ugyanis majdnem kétszer annyi idős, mint saját maga.

A One Direction szépfiúja 15 évvel idősebb nővel jár

Az Európában és Amerikában is egyre népszerűbb banda, a One Direction egyik tagja, Harry Styles a brit X-Faktor egyik műsorvezetőjével, Caroline Flackkel jár, és úgy tűnik, nem zavarja őket a 15 éves korkülönbség miatti támadások.

A 32 éves hölgy egyik jóbarátja szerint a pár nagyon bodog, és nem foglalkoznak a rossznyelvekkel. Harry egy intejúban mesélt arról, hogy nem érti, miért szúrja az emberek szemét, hogy egy 32 éves nő és egy 17 éves srác jól kijön egymásal.

„Időnként elgondolkozom azon, hogy vajon mi rosszat tettem, mirét szálltak rám, de aztán hamar rájövök, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell, és nem hibáztam. Ha két ember szereti egymást, azzal semmi baj sincsen. A baj inkább az, ha valakit zavar a boldogságunk”kommentálta Harry.

 

 

Meglepő vallomások a One Direction-től!

 

Szómenésben szenved a One Direction!


Hirtelen jöttek, és hirtelen képesek kikotyogni mindenfélét. Mennyire titkos a magánéletük? Tudnak lakatot tenni a szájukra?

Az új, januári BRAVO-ból kiderül!

Beteg gyerekekkel találkoztak a One Direction tagjai

 

A brit fiúbanda meglátogatta néhány beteg rajongóját, ezzel valóra váltva a gyerekek álmait.

Beteg gyerekekkel találkoztak a One Direction tagjai

A One Direction tagjai a Rays of Sunshine beteg gyerekeinek okoztak kellemes meglepetést. A szervezet Angliában található, és az ápoltak kívánságait próbálja valóra váltani. Pár One Direction-rajongó is van a gyerekek között, így a brit fiúbanda úgy döntött, meglátogatja kis fanatikusait.

Jane Sharpe igazgató a következőt nyilatkozta: „A One Direction fantasztikus volt, eredetiséget mutatott a gyerekeknek. Mi tudjuk, hogy a fiúk nagyon sikeresek lesznek, és megtiszteltetés volt velük együtt dolgozni azon, hogy gyerekek álmait válthassuk valóra országszerte.”

Az öt fiú már így is eléggé híres, de jó tetteik sem maradhatnak hálátlanul.